All About Cars
+30 22860 83314

Denso

Η πλατίνα είναι μόνη επιλογή για τη μεγιστοποιήσει, την μακροζωία και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας.

Πρωτοπόρος στην εισαγωγή μπουζί πλατίνας στην αγορά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων, αλλά και όχι μόνο. Συμβατικά βύσματα πλατίνας χρησιμοποιούν πλατίνα μόνο για το κεντρικό ηλεκτρόδιο, ενώ το βύσμα DENSO Double Platinum διαθέτει πλατίνα τόσο το κέντρο όσο και στα ηλεκτρόδια γείωσης. Αυτό το πολύτιμο μέταλλο καταπολεμά τη διάβρωση και τη αλλοίωση του εξαρτήματος , εξασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση σπινθήρα και μέγιστη διάρκεια ζωής των μπουζί για παρατεταμένη λειτουργία πέραν των 90.000 χλμ.

Φίλτρα MANN-FILTER

Φίτρα Αέρος

Για να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση, οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν καθαρό αέρα εισαγωγής. Αν υπάρχουν στοιχεία ρύπων στον αέρα, όπως η αιθάλη ή σκόνη, το στοιχείο θα εισέλθει στο θάλαμο καύσης, όπου μπορούν να προκύψουν σκασίματα στις κεφαλές των κυλίνδρων, προκαλώντας πρόωρη φθορά του κινητήρα. Η λειτουργία των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που βρίσκεται μεταξύ της αναρρόφησης και του θαλάμου καύσης μπορεί επίσης να επηρεασθεί σημαντικά.

Τα φίλτρα αέρα MANN-FILTER είναι το τέλος του δρόμου για όλα τα σωματίδια ρύπων. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για σκόνη, τη γύρη, άμμος, αιθάλη ή ακόμη και σταγονίδια νερού - χάρη στον υψηλότερο δυνατό βαθμό διαχωρισμού βρωμιά και υψηλή μηχανική σταθερότητα, τα MANN-FILTER φιλτράρουν ακόμη και τα μικρότερα σωματίδια από τον αέρα εισαγωγής. Αυτό επιτρέπει μια βέλτιστη σύνθεση της αναλογίας καυσίμου-αέρα και εξασφαλίζει ότι η απόδοση του κινητήρα είναι συνεπής.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία των φίλτρων αέρος, πρέπει να ελέγχονται τακτικά, επειδή ένα φραγμένο φίλτρο θα εμποδίσει την παροχή αέρα στον κινητήρα. Η πιθανή συνέπεια αυτού είναι: το καύσιμο μπορεί να μην καούν εντελώς και μπορούν εν μέρει να απορρίπτεται χωρίς να χρησιμοποιείται. Εδώ είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα των φίλτρων αέρα MANN-FILTER: η υψηλή ικανότητα συγκράτησης σκόνης εξασφαλίζει την αξιοπιστία σε όλο το διάστημα της υπηρεσίας.

Φίλτρα Διάφορα

 • Ξήρανση
  Για την αφύγρανση και τον καθαρισμό του πεπιεσμένου αέρα - ειδικά σε επαγγελματικά οχήματα.
 • Ψύξη - φίλτρα νερού
  Για την προστασία των συστημάτων κυκλοφορίας του ψυκτικού υγρού.
 • Preline - σύστημα προφίλτρο καυσίμου
  Αφαιρεί νερό από το πετρέλαιο και προστατεύει το κύριο φίλτρο.
 • Φίλτρα λαδιού του κιβωτίου ταχυτήτων
  Για καθαρό λάδι μετάδοσης, μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφαλείς διαδικασίες ζεύξης.
 • Φυγοκεντρικά φίλτρα
  Αξιόπιστα καθαρίσετε το λάδι του κινητήρα μέσω της μεθόδου παράκαμψης, αφαιρώντας ακόμη και τα μικρότερα στερεά σωματίδια, όπως σκόνη, εκδορές μετάλλων και αιθάλης, με εξαιρετικά υψηλή απόδοση διαχωρισμού.
 • Φίλτρα ουρίας
  Προστατέψτε τα ευαίσθητα συστήματα SCR των σύγχρονων φορτηγών και λεωφορείων από ανεπιθύμητες προσμείξεις.

Ηχοσυστήματα BOSS

BOSS AUDIO SYSTEMS είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές μίας πλήρης σειράς εξοπλισμού κινητών ηλεκτρονικών ήχου, καθώς και διαφόρων άλλων αξεσουάρ υψηλής απόδοσης.

Η εταιρεία μας είναι μία από τις πέντε κορυφαίες παραγωγούς ενισχυτές ισχύος στον κόσμο. Καθώς πλησιάζουμε την 25η επέτειο της επιτυχημένης επιχείρησης μας, έχουμε γίνει όλο και πιο εστιασμένη στην ανάπτυξη προϊόντων με την καλύτερη τιμή και την απόδοση χρησιμοποιώντας την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία.

Η αισθητική και ο σχεδιασμός είναι μια υψηλή προτεραιότητα και η BOSS αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος στη βιομηχανία ήχου αυτοκινήτου. Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας είναι το αποτέλεσμα του στόχου μας να παρέχουμε πολλές σειρές του εξοπλισμού με διάφορους συνδυασμούς έχοντας ως χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις και την κορυφαία σχεδίαση αιχμής.

Μπουζί

Μπουζί

Φίλτρα αέρος

Φίλτρα αέρος

Φίλτρα καυσίμων

Φίλτρα καυσίμων

Φίλτρα λαδιού

Φίλτρα λαδιού

Φίλτρα καμπίνας

Φίλτρα καμπίνας

Ιμάντες

Ιμάντες

Λαμπτήρες

Λαμπτήρες

Υαλοκαθαριστήρες

Υαλοκαθαριστήρες

Τακάκια

Τακάκια

Δισκόπλακες

Δισκόπλακες

Μπαταρίες

Μπαταρίες

Μπουζοκαλώδια

Μπουζοκαλώδια